Pakkeløsninger? kategori B

Vi har valgt ikke at lave pakkeløsninger på køreundervisning! Hvorfor?

Ja, de fleste synes det lyder lidt underligt og misforstår måske motivet, fordi det efterhånden er blevet en normal måde for mange køreskoler at ”lokke” kunder til at binde sig. Vi synes imidlertid ikke det er rimeligt, at man skal betale for noget man ikke har fået, og som man langt fra ved, om man bliver tilfreds med. Du bør også tænke på, at køreskolens motivation for at give dig en god oplevelse kan blive noget forringet, når du allerede har betalt forud og de dermed ikke længere skal gøre sig umage for at fastholde dig som kunde.

Vi bliver ofte kontaktet af elever, som er påbegyndt køreundervisning hos andre køreskoler, hvor de har betalt forud (pakkeløsning). Eleven ønsker at skifte til anden køreskole, men nu er der problemer med at få de penge tilbage, der er betalt forud. Selvom der måske både er givet mundtligt og skriftligt tilsagn om, at man kan få pengene tilbage, er det næsten altid en lang kamp, som ofte ender i, at man opgiver, fordi det er dyrt og besværligt at prøve sagen i retten.

Vi ønsker ikke at tage del i den negative udvikling og vi tilbyder dig et rigtig godt alternativ, der hurtigt kan vise sig at være en god beslutning.

Vores holdning er, at du som kunde, altid er bedre stillet ved at betale løbende. Det giver dig mulighed for et mere fleksibelt forløb og en økonomisk fordel, fordi du ikke skal starte med at betale 8-10.000 kroner forud.

Hos os har kørelektionerne en fast pris fra start til slut. Du risikerer således ikke at betale en uforholdsmæssig høj pris, hvis du får brug for ekstra lektioner. Desuden får du ubegrænset teoriundervisning indtil prøven er bestået, når du køber et teorikursus. Undervejs kan du skifte kørelærer eller bil, såfremt du måtte ønske det. Så der er mange fordele ved ikke at købe en pakke.

Klik på Priser for at se vores prisliste og betalingsvilkår.

Vi har i over 30 år udviklet vores firmakoncept med hovedvægt på at kunne tilbyde:

• kørekort til alt hvad der passer dig,
  • på den måde det passer dig,
  • når det passer dig og
  • i det tempo det passer dig!

Hvis du vil se, hvordan konceptet er bygget op, kan du klikke på "Undervisningskoncept", eller klik på 10 gode grunde til at vælge Juuls Køreskole.

Anmeldelser fra elever

Følg os på Facebook