Mange af disse muligheder kan du ikke få andre steder

1. Du kan vælge mellem 15 forskellige lærere

​Juuls Køreskole har pt. 15 forskellige lærere, både mandlige og kvindelige, og du kan selv vælge.

2. Du kan skifte lærer undervejs i forløbet uden økonomiske konsekvenser

Du kan frit skifte lærer, også selvom du er midt i et forløb og uden at du behøver skifte skole eller koncept.

3. Teori alle dage – dag, aften og weekend

Du kan arbejde med de interaktive undervisningsprogrammer og prøver på skolens computere alle dage inklusiv weekend, mellem 06:00 og 20:30.

4. En skole, et koncept og et program

​Skolen har et fast beskrevet undervisningskoncept, og det er din garanti og tryghed for at indhold og koncept er ens, uanset hvilken lærer du vælger.

5. Stor fleksibilitet

​Vores undervisningskoncept er fleksibelt i forhold til den enkelte elev. Det betyder blandt andet, at du får muligheden for løbende at repetere uden at miste muligheden for at gå videre med ny emner. Det betyder også at repetitionen kan foregå, når det passer dig.

6. Fornuftig økonomi

​Hos Juuls Køreskole har vi rimelige priser og betalingsvilkår. Du betaler løbende og undgår at betale en stor sum penge inden du starter. Du er således heller ikke økonomisk bundet til skolen.

7. Individuelle løsninger

​Den store fleksibilitet og vores mange års erfaring giver mulighed for at sammensætte individuelle forløb, der er tilpasset dine behov eller ønsker.

8. Backup af lærere ved sygdom, ferie m.m.

​Der kan være flere årsager til, at man ikke kan overholde en aftale, fx sygdom, ferie og en bil der går i stykker. Hvis situationen er den, at man ikke kan rykke aftalen (fx ved køreprøve), forsøger Juul Gruppen at stille en anden lærer eller bil til rådighed.

9. Flere forløb

​Vi har mulighed for at sammensætte og målrette flere forløb, ligegyldigt hvad du ønsker kørekort til. Vi har ekspertisen til at rådgive dig om, hvordan du gør, hvad det koster og hvor længe det tager. Hvis du skal tage flere forløb, så lad os vejlede dig inden du vælger skole.

10. Du kan altid komme i kontakt med Juuls Køreskole

​Vi har en administrativ afdeling, der som supplement til din lærer, er klar til at servicere, rådgive, vejlede og hjælpe dig med alle relevante spørgsmål.​​

Anmeldelser fra elever

Følg os på Facebook